Andy și Roxana, sex nebun și plin de pasiune! Cine i-a dat de gol pe concurenții de la “Puterea dragostei“

Publicat: 06/03/2019 | 09:35

Andy și Roxana sunt doi dintre cei mai controversați concurenți de la “Puterea dragostei“, relația lor fiind una cu năbădăi. În aceste momente, cei doi nu mai sunt împreună, însă nu se știe dacă se vor împăca sau fiecare își va îndrepta atenția către altcineva.

Se pare că atracția fizică dintre ei este foarte puternică, ambii au caractere vulcanice, ceea ce i-ar putea împiedica să formeze o relație de lungă durată.

Gemenii, semn de Aer, guvernați de Mercur, vin în relație cu carisma, șarmul, umorul și spiritul de aventură. Ambii veți simți că trăiți fiecare secundă cu bune și cu rele. Totul în relația voastră va fi dus la extrem. Aveți însă nevoie să dezvoltați obiceiuri comune. Divergențele pot să survină în momentul când Geamănul își va da seama că Racul a preluat controlul psihicului sau, atunci va opune rezistență ,poate chiar va alege distanțarea.

Relaţia sexuală este punctul forte al legăturii dintre parteneri, nativa zodiei Gemeni făcându-l pe domnul Rac să renunţe la orice inhibiţie. Sexul este cu adevărat „nebun” şi plin de pasiune, cei doi având şanse minime să trăiască asemenea momente cu alte semne zodiacale. Dacă vor însă o relaţie de lungă durată, ea va trebui să se tempereze şi să adopte rolul de fată de casă. Rol pe care, din păcate, nu-l poate juca prea mult timp pentru că nu i se potriveşte absolut deloc. Iar Andy a aflat asta pe „pielea lui”, la Puterea Dragostei„, spun astrologii pentru Wowbiz.ro.

Citește și...