Angelina Jolie a şocat la un eveniment cu silueta scheletică. Uite cum a încercat să ascundă cât de mult a slăbit, de fapt

Publicat: 14/11/2017 | 14:45

În ultimii ani, Angelina Jolie pare că nu reuşeşte să deţină controlul asupra greutăţii sale, iar la unele evenimente chiar şi-a îngrijorat fanii şi colegii de breaslă. Aşa s-a întâmplat şi seara trecută, iar felul în care a ales să ascundă kilogramele în minus nu a trecut neobservat.

Pentru întâlnirea cu fanii pe care a avut-o recent în Hollywood, Angelina Jolie a ales să nu poarte o ţinută sexy şi provocatoare. Şi, chiar dacă s-a îmbrăcat cu o dintr-o bluză gri oversized, o fustă mulată şi neagră şi nişte botine cu toc cui, senzualitatea cu care ne-a obişnuit a plutit în aer. Unii dintre critici nu au trecut cu vederea trucul vestimentar ales ca să mascheze cât de multe kilograme a slăbit vedeta. În ceea ce priveşte părul şi make-up, frumoasa actriţă americană şi-a coafat părul lejer şi a adoptat un machiaj de seară, care i-a pus în evidenţă ochii.

 Pe parcursul serii petrecută la Egyptian Theatre din Hollywood, Angelina Jolie a părut că se simte foarte bine. Ea a fost pozată de paparazzii atât în timp ce stătea cu fanii ei de vorbă, cât şi în timp ce îşi făceau selfie-uri.

Fosta soţie a lui Brad Pitt este foarte ocupată, dar admiratorii ei s-au bucurat enorm pentru timpul pe care l-au petrecut împreună. De curând, Angelina Jolie a lansat filmul regizat de ea, „First They Killed My Father”, scriu cei de la Daily Mail.

 

Citește și...