Angelina Jolie a vorbit despre cum decurge viaţa sa după divorţul de Brad Pitt. „Important e să plâng în duş, nu în faţa copiilor!”

Publicat: 29/07/2017 | 20:13

Angelina Jolie a vorbit despre divorţul de Brad Pitii şi cum arată viaţă după ce s-a separat de celebrul actor american. Vedeta a precizat că relaţia lor a început să scârţâie încă din vara anului trecut.

„Legătura noastră a început să se rănească şi să devină dificilă în vara anului 2016. Au fost cele mai grele vremuri, noi aflându-ne în aer. Această casă este un mare salt pentru noi, încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia. Copiii sunt 6 personalităţi foarte puternice şi gânditoare. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoşi în momentele în care trebuiau să fie.

Noi nu ne vindecăm după divorţ, ne vindecăm unii de alţii, de viaţă, de lucrurile vieţii… Eu am fost foarte îngrijorată pentru mama mea cât am crescut şi nu vreau ca şi copiii mei să fie îngrijoraţi pentru mine. Cred că este foarte important să plâng în duş şi nu în faţa copiilor. Trebuie să ştie că totul va fi în regulă chiar şi atunci când eu însămi nu sunt sigură că aşa va fi…”, a spus Angelina Jolie pentru publicaţia Vanity Fair.

Citește și...