Angelina Jolie are un iubit secret după divorţul de Brad Pitt! Cine e misteriosul bărbat

Publicat: 06/10/2017 | 12:22

Angelina Jolie arată din ce în ce mai bine şi pare că a trecut peste divorţul de Brad Pitt, iar prietenii cred că motivul ar fi un iubit secret. Actriţa a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre presupusul bărbat care ar exista în viaţa ei.

Angelina Jolie pare să fi depăşit momentul despărţirii de Brad Pitt şi pare că începe să privească din nou cu optimism spre viitor.

Actriţa a revenit încet-încet la viaţa normală, iar apariţiile ei publice sunt din ce în ce mai strălucitoare. Jolie şi-a focusat atenţia asupra copiilor, asigurându-se că aceştia au parte de o viaţă sănătoasă şi fericită. Vedeta nu a vorbit niciodată despre noua ei relaţie, însă fanii speculează că schimbarea stilului ei de viaţă s-ar datora unui nou iubit.

Angelina Jolie a precizat în cadrul unui interviu acordat revistei ”Vanity Fair” că s-a obişnuit să fie singură şi că, momentan, nu este nimeni în viaţa ei, ceea ce înseamnă că este în continuare singură.

Cu toate astea, Angelina Jolie a a fost surprinsă în 1 octombrie în Los Feliz, unde părea incredibil de fericită, afişând un zâmbet larg. Fosta soţie a lui Brad Pitt se pare că a luat masa la un restaurant, iar chelneriţa care a servit-o susţine că aceasta nu era singură, ci însoţită de un bărbat tânăr. Cei doi se pare că au servit două băuturi uşoare, supă cu tăieţei, lapte, ouă organice de la piaţă, în timp ce tânărul o ajuta pe vedetă să le identifice, potrivit inquisitr.com.

Noul partener al actriţei ar fi miliardarul Elon Musk (46 de ani), care s-a despărţit în august de actriţa Amber Heard (31 de ani), fosta soţie a lui Johnny Depp, după un an de relaţie.

„Cei doi sunt împreună, dar nu vor ca lumea să ştie că au o relaţie împreună”, susţine Janet Charlton, blogger şi scriitoare, citată de ziarul “Blick”.

Citește și...