Angelina Jolie cântăreşte mai puţin decât fiica ei de 11 ani! Imagini îngrijorătoare

Publicat: 09/12/2017 | 09:40

Mai slabă ca oricând! S-a zvonit că că ar fi în pragul anorexiei, apoi, Angelina Jolie a confirmat că, după divorţul de Brad Pitt, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi chiar a suferit de paralizie facială temporară. Acum, actriţa ar cântări mai puţin decât fiica ei de 11 ani, Shiloh. 

Angelina Jolie a ajuns piele şi os. Potrivit publicaţiei Americane Star, actriţa ar cântări 35 de kilograme, la o înălţime de 1.70, mai puţin chiar decât fiica ei Shiloh. La 42 de ani, Angelina este încă una dintre cele mai râvnite femei de la Hollywood, dar fanii ei sunt îngrijoraţi pentru sănătatea sa. Din ultimele fotografii publicate de tabloidele britanice, se poate vedea clar cât de mult a slăbit Angelina Jolie. Nu a fost niciodată o femeie cu forme, însă acum pare că a ajuns să arate nesănătos de slabă. 

Mulţi cred că scăderea bruscă în greutate a actriţei are legătură cu divorţul de Brad Pitt. Anul trecut, cei doi au pus capăt unei relaţii de 12 ani, iar despărţirea lor a ţinut primele pagini ale ziarelor, luni la rând. Motivul divorţului ar fi fost problemele cu alcoolul pe care le avea Brad şi faptul că începuse să fie violent cu cei şase copii ai lor. Custodia celor mici i-a revenit în totalitate Angelinei, dar fostul ei soţ are voie să vină să îi viziteze în fiecare weekend.

Citește și...