Angelina Jolie e de nerecunoscut! Primele poze cu vedeta, după ce s-a auzit că ar avea doar 35 de kg!

Publicat: 12/12/2017 | 18:30

Angelina Jolie a frând multe inimi şi a avut câteva relaţii care au fost privite cu invidie de multe alte vedete, ultima fiind relaţia cu Brad Pitt. Acum, Angelina nu mai străluceşte.

Actriţa de 42 de ani este de nerecunoscut! A slăbit enorm, e numai piele şi os, iar ziarele nu mai găsesc ceva pozitiv de scris despre ea.

Revista americană Star titra pe prima pagină că actriţa a ajuns numai piele şi os şi cântăreşte mai puţin decât fiica ei de 11 ani. Potrivit revistei, Jolie a ajuns să cântărească 35 de kilograme, cu două mai puţin decât Shiloh, fata ei.

La finele lunii octombrie, Angelina ar fi ajuns la Urgenţe din cauza problemelor de alimentaţie şi a fost pusă pe perfuzii pentru că a leşinat.

Se pare că actriţa suferă enorm după despărţirea de Brad Pitt şi nu vrea sub nicio formă să grăbească procedurile de divorţ. „A ajuns numai piele şi os. Se usucă de la o zi la alta, dar nu vrea să grăbească procedurile de divorţ”, a  declarat o sursă pentru revista Star. Brad şi Angelina s-au despărţit în toamna anului 2016, după o relaţie de 12 ani.

Cei doi actori s-au căsătorit în 2014 şi la nici doi ani de la mariaj au pus punct relaţiei lor. Cauza scandalului dintre ei a fost patima pentru alcool a lui Brad şi faptul că acesta devenise violent verbal cu copiii.

Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă de paparazzi, în Pasadena, California, alături de Shiloh, Knox şi Vivienne. Jolie a încercat să se ascundă sub o pălărie imensă şi o pereche de ochelari. Nu a reuşit! Angie nu mai are nimic din femeia fatală de altadată. Picioarele şi braţele extrem de subţiri i-au băgat în sperieţi pe fani, care se tem că actriţa ar fi bolnavă.

Citește și...