Angelina Jolie radiază de fericire! Cum a fost fotografiată în Franţa

Publicat: 30/01/2018 | 20:13

Angelina Jolie a radiat de fericire în ultima ei apariţie în public. Actriţa a mers împreună cu copiii ei la celebrul muzeu Luvru, ea arătând foarte bine şi fiind în permanenţă cu zâmbetul pe buze.

Potrivit ultimelor informaţii, Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt. Cei doi actori celebri anunţaseră că divorţează în vara anului trecut, dar au renunţat la divorţ. Brad Pitt şi Angelina s-au împăcat, însă recent s-au despărţit din nou. După despărţirea de celebrul actor, au apărut unele zvonuri că Angelina s-ar întâlni cu un alt bărbat, însă informaţiile au fost negate vehement de reprezentanţii actriţei.

„Nu este implicată într-o relaţie amoroasă cu nimeni şi nu intenţionează să facă acest lucru pentru o bună perioadă de timp. Momentan doreşte să se ocupe de copiii şi de nevoile lor”, au declarat reprezentanţii Angelinei, conform publicaţiei People.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii. Diva de la Hollywood a mai fost căsătorită de două ori până la mariajul cu Brad Pitt, fiecare dintre foştii ei soţi fiind actori: Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton.