Angelina Jolie se mărită pentru a patra oară? La un an după divorţ, actriţa şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat misterios

Publicat: 08/11/2017 | 09:59

De câteva zile bune, Angelina Jolie ţine primele pagini ale tabloidelor internaţionale. Se zvoneşte că superba actriţă şi-ar fi refăcut deja viaţa, la un an de divorţul de Brad Pitt, şi că e gata să facă, din nou, pasul cel mare. Se pare că ea a plănuit deja evenimentul, dar vrea să-l ţină secret pe bărbatul misterios pe care-l iubeşte.

Angelina Jolie se pregăteşte să se căsătorească pentru a patra oară, potrivit revistei americane In Touch, care a lansat acest zvon în urmă cu doar câteva zile. De atunci, publicaţiile internaţionale se întrec în „deconspira” planurile actriţei. Conform sursei citate, Angelina vrea să se căsătorească în Cambodgia, departe de ochii presei, doar în prezenţa familiei. Actriţa şi-ar dori ca domnişoare de onoare să-i fie fiicele eie, Zahara, Shiloh şi Vivienne, iar băieţii, Maddox, Pax şi Knox să fie cavaleri. 

Cu toate acestea, Angelina Jolie nu a confirmat nimic cu privire la acest lucru, iar surse din anturajul actriţei susţin că publicaţia In Touch a inventat această poveste, mai ales că nu au nici măcar numele presupusului ginere.

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori şi are şase copii

În timpul filmărilor pentru Hackers (1995), Angelina Jolie a avut s-a îndrăgostit de actorul britanic Jonny Lee Miller, prima sa dragoste. S-au despărţit câteva luni bune după terminarea producţiei, dar ulterior, au reluat relaţia şi s-au căsătorit pe 28 martie 1996. La nunta lor, Angelina Jolie a fost îmbrăcată în pantaloni de cauciuc negru şi într-un tricou alb, pe care era scris numele mirelui cu sângele ei. Jolie şi Miller s-au separat în septembrie 1997 şi au divorţat pe 3 februarie 1999. După o relaţie de doar două luni, Jolie s-a căsătorit cu actorul Billy Bob Thornton, pe 5 mai 2000, în Las Vegas.

Jolie şi Thornton au anunţat adopţia unui copil din Cambodgia, în martie 2002, dar brusc s-au separat peste trei luni. Divorţul lor s-a finalizat pe 27 mai 2003.  La începutul lui 2005, Jolie a fost implicată într-un scandal de Hollywood, fiind acuzată că ea este cauza divorţului lui Brad Pitt de Jennifer Annisto. S-a presupus că ea şi Pitt ar fi început o idilă în timpul filmărilor pentru Mr. and Mrs. Smith (2005), dar Jolie a declarat în mai multe rânduri că acest lucru nu este adevărat. Angelina Jolie şi Brad Pitt nu au comentat public natura relaţiei lor până în ianuarie 2006, atunci când Jolie a confirmat că este însărcinată cu un copil de la Brad Pitt.

 Ei au anunţat logodna lor în aprilie 2012, după şapte ani pde relaţie şi s-au căsătorit pe 23 august 2014, la reşedinţa lor Chateau Miraval, din Correns, Franţa. Jolie a preluat numele lui Pitt după căsătorie. îN 2016, însă, Angelina Jolie a divorţat de Brad Pitt, pe motiv că actorul obişnuia să bea şi să fie agresiv cu copiii.

 

Citește și...