Angelina Jolie se recuperează extrem de greu după divorţul de Brad Pitt şi plânge după mama ei: ”Aş da orice să o am din noul lângă mine”

Publicat: 29/05/2017 | 21:45

Ultimele opt luni au fost destul de dificile pentru Angelina Jolie, de când şi-a anunţat, în septembrie anul trecut, divorţul de Brad Pitt, iar acum, mai mult ca niciodată, vedeta de 41 de ani, mamă a şase copii, spune că îi duce dorul mamei sale răposate, Marcheline Bertrand.

Angelina povesteşte într-un interviu pentru ELLE Franţa despre viaţa fără mama ei, care a murit în anul 2007, de cancer, la vârsta de 56 de ani. ”Aş da orice să fie cu mine acum. Am nevoie de ea” s-a confesat vedeta. Angelina este tristă că mama ei nu a putut să fie bunică pentru copiii ei cu Brad Pitt, Maddox,(15 ani) Pax,(13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (11 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 8 ani. ”Ar fi fost încântată să fie bunică” a spus ea. ”Ştiu cât de mult ne-ar fi influenţat vieţile şi sunt tristă că ei au pierdut asta ”. ”Este cel mai mare cadou şi totodată o responsabilitate” a mai spus actriţa, referindu-se la toto ce a învăţat de la mama ei despre cum să-şi crească proprii ei copii. ”Aceasta înseamnă să faci tot ce-ţi stă în putinţă să trăieşti după nişte valori şi să încerci să fi un exemplu pentru copiii tăi(…) cel mai bun mod de a-i creşte este să îi asculţi cu adevărat, este probabil cel mai bun lucru pe care îl poate face un părinte. Sunt copii rezistenţi dar totuşi sunt copii, şi pe cât de mult au nevoie să înţeleagă adevărurile dureroase din viaţă, au nevoie şi de ceea ce avem nevoie cu toţii: protecţie şi dragoste”

Citește și...