Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat? Gestul făcut de cei actori i-a bucurat pe fani:”Divorţul a fost oprit”

Publicat: 10/08/2017 | 11:58

Brad Pitt şi Angelina Jolie au amânat divorţul la aproape un an de când au anunţat că se despart. Potrivit US Weekly, prieteni apropiaţi ai cuplului au susţinut că cei doi nu au mai înaintat procedurile de finalizare al divorţului.

În septembrie 2016, Angelina şi Brad şocau pe toată lumea când au anunţat că divorţează, actriţa acuzându-l pe soţul ei de violenţă şi de dependenţa de alcool la acea vreme. De atunci, atât Brad, cât şi Angelina au vorbit despre ei în interviuri separate pentru reviste celebre şi au mărturisit cât de dureroasă a fost despărţirea. Acum, se pare că divorţul se amână.

Divorţul este oprit. Ei nu au mai făcut nimic pentru a avansa procedurile de câteva luni şi nimeni nu crede că se va mai întâmpla asta vreodată, a spus un apropiat pentru publicaţie.

Se pare că această decizie vine în urma interviului lui Brad pentru revista GQ din luna mai în care a discutat deschis despre problema sa cu alcoolul şi prin care şi-a asumat vina relaţiei.

Un prieten al actriţei a mai spus că ea ia în considerare o împăcare cu Brad dacă arată că este dispus să îşi ia angajamentul unei familii şi, potrivit aceleiaşi surse, Brad trebuie să încerce să o recucerească. Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi nicio surpriză dacă vor anunţa că încearcă să îşi reconstruiască căsnicia, a mai mărturisit sursa.

Brad Pitt şi Angelia Jolie au fost împreună 12 ani şi sunt părinţii a 6 copii: Maddox (15), Pax (13), Shiloh (11), Zahara (12) şi gemenii Vivienne şi Knox (9).

Citește și...