Anna Lesko, în ipostaze incendiare! Imaginile fierbinţi cu artista

Publicat: 12/02/2018 | 12:52

Anna Lesko a publicat pe contul ei de Instagram un clip în care apare în ipostaze sexy. Anna Lesko filmează un videoclip, iar imaginile pe care le-a făcut publice pe Instagram sunt incendiare.

„Foarte frumoasă!”, i-a scris cineva. „Frumoasă foc”, a completat-o altcineva. Clipul a adunat mii de vizualizări pe Instagram într-o singură oră de la publicare.

Anna Lesko a oferit, recent, declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba din contră! „Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul…cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e ok. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko într-un interviu pentru A List Magazine.

Vedeta a mărturisit că ea şi soţul ei au o viaţă sexuală activă şi că acesta este un factor important în viaţa de cuplu: „Suntem foarte activi din acest punct de vedere”. Ea şi Dj Vinnie se iubesc de 7 ani şi sunt împreună constant, atât acasă, cât şi pe scenă. Cu toate acestea, Anna Lesko a dezvăluit că într-o relaţie este, totuşi, nevoie şi de spaţiu.

Revenind la dezvăluirile despre amor, artista a recunoscut că încă apelează la jocuri sexuale în intimitate şi că relaţia lor intimă nu s-a „plafonat” nici acum. Anna Lesko a mărturisit că este destul de posesivă, dar că o incită când se uită alte femei la iubitul ei, mai ales că el „este foarte frumuşel şi merge ţanţoş”.

 

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

 


 

Citește și...