Antonia, iubita lui Andrei de la „Alb şi Negru”, a avut o sarcină cu probleme: „Mi-a fost foarte rău”

Publicat: 07/07/2017 | 16:31

Antonia, iubita lui Andrei de la "Alb şi Negru", a dezvăluit că a avut o sarcină cu probleme. Din fericire, totul a trecut cu bine, iar acum ea şi Andrei Ştefănescu sunt părinţii unui minunat băiat, Ayan.

„Speram să fie o sarcină ca în filme, cu plimbări, mers prin magazine, dar n-a fost deloc aşa. Mi-a fost foarte rău în primele patru luni şi jumătate, aveam greţuri, abia mă ridicam de pe pernă ca să ajung unde trebuie. Iar apoi au început durerile, contracţiile…”, i-a povestit Antonia Mirelei Vaida în cadrul filmărilor la emisiunea „2k1”.

„Naşterea a venit val-vârtej, mai devreme cu zece zile. Eu eram la concert, cântam, mă mai întorceam cu spatele şi citeam mesajele primite… Când s-a terminat, m-am aşezat un pic la masă, să îmi revin. Tot atunci am primit şi filmuleţul cu copilaşul”, a povestit Andrei Ştefănescu momentul naşterii.

În luna februarie, Andrei Ştefănescu, din trupa Alb Negru, a devenit tătic. Iubita sa, Antonia, a născut un băieţel sănătos tun de care cuplul este foarte mândru. Artistul a aflat fericita veste în timp ce susţinea un concert, pe scenă. „Sunt fericit şi binecuvântat că am devenit părinte, deşi mai devreme decât plănuiam”, a fost prima reacţie a cântăreţului.

 

Citește și...