Antonia rupe tacerea! A vorbit printre lacrimi despre despartirea de fiica ei. Artista face marturii zguduitoare

Publicat: 10/12/2013 | 18:02

Un an de tacere! Acum, totul a luat sfarsit! Cum durerea ei este una fara margini, iar dorul de fiica sa ii mistuie inima, in fiecare zi, Antonia si-a pus sufletul pe tava si a oferit un interviu-document, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

Daca, pe scena, pare una dintre cele mai fericite femei de pe pamant, viata personala a Antoniei nu este una tocmai roz. Artista plange aproape incontinuu dupa fiica ei, care locuieste in Italia si pe care o doreste cat mai aproape de ea.

Antonia

Orice persoana, nu doar care are copii, poate intelege suferinta prin care trece Antonia, de un an. Artista nu este deloc fericita si plange neincetat dupa Maya, pe care nu a mai vazut-o de cateva luni. Acuzata ca si-a abandonat micuta, Antonia a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru CANCAN.ro si sa povesteasca, printre lacrimi, adevarata poveste sau mai bine zis, adevaratul chin prin care trece.

CANCAN.ro a intrat in camera special amenajata de solista pentru fiica ei, pe care spera sa o umple, pana la Craciun, cu bucuria si energia fetitei sale.

Pentru a vedea un interviu cu un puternic impact emotional, dar si camera in care Antonia isi imagineaza ca o vede alergand pe Maya, ramaneti pe CANCAN.ro. La ora 22.00 veti putea urmari cel mai emotionant si sensibil interviu acordat de Antonia, pana acum.

D.M.

Citește și...