Antonia, veşti nesperate în această seară: „Maya…”. Ce se întâmplă cu fetiţa pe care o are cu fostul soţ

Publicat: 24/12/2017 | 17:51

Antonia suferă enorm pentru că fiica sa creşte departe de ea, tocmai în Italia, la bunicii lui Vincenzo Castellano. Artista îşi doreşte foarte mult ca Maya să vină în ţară şi să locuiască în casa în care stă împreună cu Alex Velea şi băieţii lor. În această seară, cântăreaţa a avut parte de o surpriză neaşteptată şi, ulterior, de fericire, a făcut totul public.

În vârstă de 28 de ani, Antonia este convinsă că în curând Maya, care are şapte ani, va locui împreună cu ea. Speranţa ei e cu atât mai mare, cu cât în această seară, ea a extras un răvaş pe care era scris un mesaj surprinzător.

“După o lungă perioadă de aşteptare, o dorinţă ţi se va îndeplini” e mesajul care era scris pe răvaşul pe care iubita lui Alex Velea l-a extras. Pe fotografia pe care a făcut-o, Antonia a scris numele fiicei sale din mariajul cu Vincenzo Castellano. Pentru mulţi fani şi nu numai, gestul cântăreţei înseamnă faptul că e convinsă că fetiţa de şapte ani va locui în curând în România, cu ea  şi familia pe care şi-a format-o alături de Alex Velea.

Citeşte şi: Sărbători triste pentru Antonia. Care e motivul tristeţii vedetei

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...