Antonio Banderas a anunțat că este pozitiv COVID-19. Primele declarații ale marelui actor

Autor:
Publicat: 10/08/2020 | 17:13
Antonio Banderas a anunțat că este pozitiv COVID-19. Primele declarații ale marelui actor

Coronavirusul nu ține cont de statutul social, astfel că a lovit și în lumea filmului. Antonio Banderas tocmai a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a oferit primele declarații.

Antonio Banderas a anunțat că este pozitiv COVID-19 și a făcut primele declarații, pe contul său de Facebook. Actorul a menționat că aniversarea lui la împlinirea a 60 de ani este umbrită de această veste pe care i-au dat-o medicii.

Antonio Banderas, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Cu toate acestea, Banderas este extrem de optimist și susține că se va folosi de această perioadă de carantină pentru a se odihni și pentru a se gândi serios la următoarele planuri din carieră. Referitor la simptome, Antonio Banderas a punctat faptul că se simte destul de bine, cu excepția stării de oboseală pe care o are.

„Vă salut pe toți. Vreau să fac public faptul că astăzi, 10 august, sunt obligat să sărbătoresc cea de-a 60-a aniversare în carantină, după ce am fost testat pozitiv cu COVID-19. Aș dori să vă spun că mă simt bine, doar că sunt puțin mai obosit decât de obicei. 

Totodată, sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede, lucru posibil doar cu ajutorul medicilor și cu respectarea tuturor lucrurilor pe care le fac ei. Sper să depășesc această problemă care a afectat foarte multe persoane din întreaga lume. 

Voi profita de această perioadă de carantină și izolare pentru a citi, pentru a scris, pentru a mă odihni și pentru a continua să-mi fac planuri. O îmbrățișare pentru toată lumea” a scris Antonio Banderas, pe contul său de Facebook. Postarea a devenit virală în numai câteva minute, iar fanii marelui actor i-au transmis numeroase mesaje și urări de sănătate, precum și faptul că își doresc să se recupereze cât mai repede, pentru a da startul unor noi proiecte.