Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la Casa Regală a României despre Regele Mihai!

Publicat: 22/10/2017 | 14:36

Casa Regală a României a transmis astăzi informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Majestatea Sa are 95 de ani, iar mulţi s-au îngrijorat când au auzit veştile. Regele Mihai I s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut.

Potrivit unui comunicat, Majestatea Sa se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor şi urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni.

„Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, a anunţat Casa Regală astăzi.

Miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduieşte la Bucureşti două importante evenimente dedicate Regelui Mihai.

„Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente”, precizează Casa Regală.

În urmă cu două luni, Casa Regală anunţa că Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, şi are o stare de spirit bună. Iar la începutul lunii martie 2016, Regele Mihai I s-a retras din viaţa publică. Atunci Casa Regală a anunţat că a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Citește și...