Anunțul alarmant făcut în legătură cu criza epidemiologică! Unul dintre scenariile negre s-a petrecut

Publicat: 02/09/2020 | 07:39
Anunțul alarmant făcut în legătură cu criza epidemiologică! Unul dintre scenariile negre s-a petrecut

A fost făcut un anunț alarmant în legătură cu criza epidemiologică, după ce unul dintre scenariile negre s-a petrecut iar medicii din numeroase state sunt îngrijorați. Între timp, guvernele din toate colțurile lumii caută noi soluții, măsuri de prevenire și control a răspândirii infecției cu virusul rar și mortal apărut în China la finalul anului trecut (SARS-CoV-2). 

Citește și: Gabriela Firea a anunțat testarea gratuită pentru coronavirus în cazul elevilor și profesorilor din București! Care este singura condiție ce trebuie îndeplinită de aceștia

Europa a depășit pragul psihologic de 4 milioane de cazuri de COVID-19

Din păcate, specialiștii au declarat că Europa a depășit pragul psihologic de 4 milioane de îmbolnăviri cu COVID-19, au relatat jurnaliștii de la AFP pe Twitter. Potrivit informațiilor oficiale furnizate, de la începutul apariției bolii mortale pe bătrânul continent și până în prezent au fost înregistrate peste 4.006.077. În topul țărilor cele mai afectate de pandemie se află Rusia, Spania și Marea Britanie.

Nu rata: Robert F. Kennedy Jr., atac la Bill Gates si Fauci: “Inventează cifre si schimbă definiția Covid / Guvernul adoră pandemiile”

În bilanțul AFP publicat ieri, 1 septembrie, ce folosește date oficiale din întreaga Europă, autoritățile au dezvăluit că peste 216.000 persoane au fost răpuse după ce au contractat noul coronavirus. Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat în Marea Britanie – peste 41.000, urmată de Italia – cu peste 35.400 de morți și de Franța – cu peste 30.000 de morți. În total, 2.281.959 de europeni s-au vindecat, potrivit datelor oficiale.

În România, avem 88.593 de oameni confirmați pozitiv cu COVID-19, iar bilanțul deceselor a ajuns la 3.681. Din nefericie, ieri, în prima zi de toamnă s-a înregistrat un nou record la numărul de cazuri de infectare, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Informații privind pandemia la nivel mondial

Potrivit celor mai noi statistitici date publicității, în lume există 25.904.164 de persoane care au fost diagnosticate cu temuta maladie rară, iar bilanțul morților a ajuns la 861.251. Numărul celor care au fost declarați vindecați după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 este de 18.196.019 de oameni. SUA, Brazilia, India, Rusia, Peru, Africa de Sud și Columbia sunt cele mai afectate state de pandemie.

Descoperă și: Soluția de un dolar care pune capăt pandemiei de coronavirus

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro