ANUNTUL CUTREMURATOR facut in direct la „Vocea Romaniei”: „Tatal meu tocmai a murit…”

Publicat: 18/09/2015 | 21:32
ANUNTUL CUTREMURATOR facut in direct la „Vocea Romaniei”: „Tatal meu tocmai a murit…”

Prima concurenta de la "Vocea Romaniei" a reusit sa ii surprinda pe cei patru jurati cu prestatia sa de pe scena. Tanara a interpretat o melodie in limba engleza prin care a putut sa ii impresioneze pe toti.
 

Un sezon a inceput in forta la „Vocea Romaniei”. Concurenti care mai de care mai talentati au urcat pe scena pentru a le demonstra tuturor ca au voce si merita sa fie selectati pentru a merge in etapa urmatoare.

Vocea Romaniei

Printre acestia s-a numarat si o concurenta care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune ale juratilor. Datorita prestatiei facute pe scena, Claudia, prima concurenta din emisiune a fost dorita de toti cei patru jurati, insa satena a preferat sa faca parte din echipa lui Tudor Chirila.

Vocea Romaniei

„Sunt solist vocal. Ca toate fetele aspiram la actorie sau la muzica. Sotul meu este din Filipine. Suntem 24 din 24 de ore conectati. Acum trei ani ne-am stabilit in tara. Avem o fetita impreuna. Pot sa va spun ca am murit si am inviat. Am cantat foarte mult in strainatate. Cele mai multe emotii le-am avut aici. Am un mare respect pentru fiecare, respect pentru dumneavoastra, dar mi-am dorit sa fiu in echipa ta Tudor”. Mai mult, concurenta a declarat in cadrul emisiunii ca a trecut recent printr-o tragedie:

Vocea Romaniei

„Tatal meu a murit acum o saptamana”. Atunci cand a auzit asta, Tudor a ramas socat, mai mult Loredana a declarat ca: „O admir pentru curajul cu care a trecut peste necaz”

O.P.
 

Citește și...