Anunţul făcut de cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară: ”Am încetat să iubesc!”

Publicat: 14/11/2017 | 16:00

Carmen de la Sălciua este cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară şi, alături de soţiul ei, Culiţă Sterp, a îbcântat cu vocea ei la nenumărate spectacole şi petreceri. Artista a făcut însă un anunţ care a şocat, în legătură cu relaţia pe care o are cu Sterp.

„Am încetat să iubesc acest chip frumos (n.r.: soţul ei, Culiţă Sterp) … nu vreau să insist asupra motivelor care m-au determinat să fac lucrul ăsta. Nu cred că prea contează, ştiu că ne-aţi iubit şi ne-aţi susţinut, dar…” , este prima parte a anunţului.

Carmen a reecunoscut apoi că totul a fost o glumă. ”E doar o glumă! Am un om minunat pe care îl ador! Vă pupăm cu drag!”, a scris, amuzată, Carmen de la Sălciua.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi s-au căsătorit, au anunţat că îşi doresc copii, iar acum artista şi-a pus fanii pe jar. Într-o postare de pe Facebook, artista a anunţat că a încetat să-l mai iubească pe soţul ei, spre surprinderea celor care îi îndrăgesc. 

Citește și...