Anunțul făcut de Marcel Vela: ”Mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să…”

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 22:59
Anunțul făcut de Marcel Vela: ”Mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să…”

Anunțul făcut de Marcel Vela! Ministrul de Interne a precizat că își dorește să mențină un dialog permanent cu cetățenii români așa că a luat o decizie în acest sens.

În fiecare zi de miercuri, Marcel Vela va răspunde la șapte întrebări pe care le va primi de la cetățenii români, pe Facebook. Iar la finalul zilei, Ministrul de Interne va face un material video cu răspunsurile pe care le va oferi. (CITEȘTE ȘI: VICTOR COSTACHE, FOST MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII, ANUNȚ TERIBIL: “VÂRFUL PANDEMIEI NU A FOST ATINS! ÎN TOAMNĂ…”)

”Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă.

Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative.
Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine.

La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook.

Ne auzim curând.

O zi cu bine”, a scris Marcel Vela pe contul său de Facebook.