Apariţie bizară în parc a unui personaj celebru. L-am filmat în pantaloni scurţi la -10 grade!

Publicat: 23/01/2017 | 00:00

Pe Adrian Ilie nu îl sperie gerul! Cel mai probabil grăbit fiindcă întârziase la tenis, fostul internaţional român a alergat în şort la -10 grade. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe "Cobra" în timp ce "dădea bice" pentru a ajunge cât mai repede pe terenul de tenis. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Adrian Ilie dă dovadă de o formă fizică deosebită la 42 de ani, iar noi i-am descoperit şi secretul: face sport, indiferent de vremea de afară.

Chiar dacă în acea zi temperatura era de -10 grade Celsius, fostul atacant a înfruntat gerul în pantaloni scurţi, înainte de a intra într-unul dintre terenurile acoperite de tenis din Parcul Herăstrău.

„Cobra” ar fi putut să se îmbrace mai gros şi să se schimbe în echipamentul de tenis în interior, însă nici măcar gerul puternic nu îl impresionează pe cel care perfora odată porţile adverse.

Temperatura de -10 grade nu l-a speriat pe Adi Ilie, care a înfruntat gerul în pantaloni scurţi
Temperatura de -10 grade nu l-a speriat pe Adi Ilie, care a înfruntat gerul în pantaloni scurţi

Adrian Ilie a evoluat la Steaua până să plece în străinătate, acolo unde a cunoscut consacrarea ca atacant. În 1996 se transfera de la Steaua la gruparea turcă Galatasaray, iar în ’98 obţinea transferul carierei: ajungea la Valencia. Pentru Valencia a evoluat de 84 de ori între 1998 şi 2002, marcând 29 de goluri. Adrian Ilie a jucat şi în finala Ligii Campionilor atunci când se afla la Valencia, contra celor de la Real Madrid. Ilie l-a înlocuit pe Gerardo în acea finală a Ligii pierdute de Valencia contra celor de la Real Madrid cu 3-0.

Înainte de a se retrage, Adrian Ilie a mai jucat pentru Deportivo Alaves, Beşiktaş şi FC Zurich.

Adrian Ilie a fost şi un important component al naţionalei României. Între 1993 şi 2005, „Cobra” a îmbrăcat de 55 de ori tricoul naţionalei, pentru care a marcat 13 goluri.

La Campionatul Mondial din Franţa ’98 Adi Ilie a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului final, în meciul de debut al României contra Columbiei. Adi Ilie l-a învins pe portarul Mondragon al Columbiei cu un lob de efect, fiind atunci singurul marcator al întâlnirii.

Citește și...