Apariţie spectaculoasă a Mădălinei Ghenea, la mega-petrecerea Almaz! Toţi au rămas uluiţi

Publicat: 16/11/2017 | 15:31

Mădălina Ghencea a impresionat aseară, în clubul NUBA (raiul milionarilor, fini consumatori de Armand de Brignac) unde a avut loc petrecerea Almaz. Fotomodelul, de o frumuseţe izbitoare, a purtat şi o ţinută care a luat ochii participanţilor la eveniment.

A fost prima apariţie publică a Mădălinei, după ce s-a zvonit că s-a despărţit de iubit, Matei Stratan, tatăl copilului ei.

„E un eveniment frumos. Cea mică este foarte bine. Chiar nu mă aşteptam să vă găsesc aici. Seamănă cu Matei (n.r.- fetiţa Mădălinei Ghenea)”, a declarat Mădălina Ghenea.

Almaz, un brand vestimentar creat în 2014 de Andra Olaru şi Ştefana Maior şi  destinat femeilor, a organizat o mega-petrecere miercuri seara, la NUBA, pentru a celebra „independenţa Republicii Almaz”.

Creaţiile Almaz vorbesc despre dualitate – dualitatea dintre feminin şi masculin, dintre sensibilitate şi putere, dintre elegant şi casual. Stilul produselor se află la intersecţia dintre dark romance şi glam.

Creaţiile Almaz sunt disponibile în showroom-ul din Bucureşti, dar şi în celelalte showroom-uri din Italia, Franţa, Germania, Hong-Kong, Statele Unite.

Citește și...