Aparitii rare in showbizul autohton! Corina si Giulia Anghelescu si-au scos barbatii la concert!

Publicat: 03/03/2014 | 19:02
Aparitii rare in showbizul autohton! Corina si Giulia Anghelescu si-au scos barbatii la concert!

De voie sau de nevoie, barbatii din spatele unor “dive” precum Corina sau Giulia Anghelescu, au strans din dintii si au trecut, pentru o seara, de cealalta parte a baricadei...au dat piept cu lumina reflectoarelor.

Rare sunt ocaziile sa-i vezi impreuna, dar si cand se intampla minunea…o data pe an…toate privirile sunt atintite asupra lor. De data asta le-a venit randul Corinei si Giuliei Anghelescu sa-si scoata barbatii la lumina…in weekend, la concertul lui Smiley de la Sala Palatului.

Corina, Nelu Bud si Robin

Nelu Bud, cel putin, a fost ceva mai protejat…sotia lui a avut grija sa atraga toata atentia asupra ei. Corina n-a facut altceva, decat sa-si aleaga cea mai sexy rochie din sifonier.

De la spate, cantareata a oferit o imagine incredibil de sexy
De la spate, cantareata a oferit o imagine incredibil de sexy

De la Giulia, in schimb, n-am inteles mai nimic…decat ca totul in viata ei se petrece la superlativ.

Giulia si Vlad Huidu

„Cum a fost concertul? Foarte tare. Perfect! Cum ati petrecut 1martie? Foarte frumos! Superb! Ce cadou ti-a facut? N-ai sa crezi! N-ai sa ghicesti! Mai multe lucruri. Mai mult decat un martisor? Fiecare zi e un cadou, stii?!”, au declarat cei doi.

Pesemne acesta o fi motivul pentru care chiar de 1 martie, Vlad Huidu a cam ramas fara inspiratie. Intrebat ce i-a cumparat Giuliei de 1 martie, Vlad a raspuns: „nimic special, un cadou de primavara ca oricare altul.”
 

„Si cum se va incheia aceasta seara? Apoteotic…cum sa se incheie? Iti zic eu…momentan, ma duc ca am o problema la picior. Asa ca, stii cum se incheie seara? Ma dau cu unguent la picior. E simplu!„, a declarat Giulia.

 

Alexandra Florescu
 

Citește și...