Are 18 ani, dar se iubeşte cu o bombă-sexy mai mare decât el! Primele imagini cu iubita lui Olimpiu Moruţan, jucătorul dorit de Gigi Becali

Publicat: 20/11/2017 | 14:09

Când dragostea e mare, iubirea nu ţine cont de vârstă. Aşa este şi cazul mijlocaşului Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, care trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de o bruntă apetisantă care e mai mare cu un an decât el. Fotbalistul e dorit la echipa latifundiarului din Pipera, Gigi Becali.

În vârstă de 18 ani, fotbalistul Olimpiu Moruţan are o relaţie cu o tânără care e mai mare decât el. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia mai multor poze de-ale lor.

Pe iubita mijlocaşului de la FC Botoşani o cheamă Paula şi are un trup de zeiţă. Bruneta face furori oriunde merge, mai ales când îşi face apariţia în costum de baie. Olimpiu Moruţan şi iubita lui nu se feresc să îşi împărtăşească dragostea în mediul online.

Olimpiu Moruţan e disputat de FCSB şi CFR Cluj şi ar putea pleca în iarnă pe o sumă impresionantă pentru un jucător de vârsta sa.

Citeşte şi:  Olimpiu Moruţan, sub lupa lui Gigi: „Nu am renunţat la el. Dau şi mai mulţi bani!”

Am fost sunat luni de Gigi Becali pentru a discuta despre Moruţan. M-a întrebat care este cu exactitate situaţia jucătorului meu. I-am spus că la această oră nu mai am nici o ofertă concretă pentru Moruţan, deoarece varianta din Rusia a picat. I-am spus că aşa în general destulă lume s-a interesat in ultimul timp de el, mai ales că băiatul a jucat bine şi la turnerul din Grecia la naţionala U 19, dar ceva concret nu am”, a declarat Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoşani, potrivit fanatik.ro

Gabriel Vaşvari, fostul său coleg de la FC Botoşani, în prezent la ACS Poli Timişoara, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Olimpiu Moruţan.

„Este un talent. Când eram la Botoşani vedeam cu toţii ce putea face în teren. Este un băiat cuminte şi sigur va reuşi. Felicitări celor de la Botoşani care l-au luat şi au avut grijă de el! Cu siguranţă se vor obţine bani frumoşi de pe urma sa.

El încă este la o vârstă fragedă. Important e să meargă undeva unde să joace. Dacă va pleca undeva unde va fi rezervă, ar însema că dă mulţi paşi înapoi”, a declarat Gabrial Vaşvari la TV Telekom Sport.

 

Citește și...