Are o mare pasiune, pe langa medicina! Ce face Raed Arafat, “parintele” SMURD, cand nu este la birou sau in sala de operatii?

Publicat: 13/01/2014 | 00:01

Medicul care a salvat vieti pe banda rulanta dupa ce a pus pe picioare Serviciul de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) isi petrecem aproape tot timpul muncind. Cand gaseste, insa, cateva ore libere, se relaxeaza urmarind un film bun, la cinema.

Nu este prima data cand paparazzii CANCAN.ro l-au intalnit la mall pe Raed Arafat, actualmente secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Medicul a asteptat la coada, ca sa-i vina randul sa cumpere bilete
Medicul a asteptat la coada, ca sa-i vina randul sa cumpere bilete

De fiecare data, aproape de miezul noptii, atunci cand reuseste sa inchida usile salilor de operatie sau a biroului din minister, unde este solicitat aproape non-stop.

Raed Arafat s-a oprit cateva minute pe hol pentru a discuta cu diversi trecatori
Raed Arafat s-a oprit cateva minute pe hol pentru a discuta cu diversi trecatori

La fel de disponibil ca si in profesia sa, medicul s-a oprit pentru a schimba cateva vorbe cu toti cei care l-au recunoscut si au dorit, probabil, sa-l felicite pentru eforturile pe care le-a depus, in ultimii 20 de ani, in fruntea SMURD-ului, pentru salvarea victimelor diverselor accidente.

E fan Harry Potter
 

arafat

Intr-un interviu acordat recent jurnalistilor romani, cel mai celebru medic din Romania a recunoscut ca are o mare pasiune: filmul. Mai ales peliculele fantasy.

Secretarul de stat este unul dintre cei mai iubiti oameni din Romania
Secretarul de stat este unul dintre cei mai iubiti oameni din Romania

“In timpul liber imi place sa merg la film la Mall. Macar o data pe saptamana încerc sa-mi fac timp pentru asta. E adevarat ca ajung numai dupa orele 22.00, dar nu am nici o problema cu asta. Sunt fan Harry Potter, dar imi place foarte mult si Star Trek. In general ma uit cu placere la SF sau la filmele de actiune”, a explicat Raed Arafat.
(C.D.)

CITESTE SI….

„Parintele” SMURD savureaza in solitudine peliculele cinematografice nocturne! Arafat, in „carantina” la mall

Una dintre primele aparitii ale dr. Raed Arafat la televizor! Lucra ca voluntar si mergea la interventii cu masina personala!

Citește și...