Are sau nu Viorica Dăncilă operații estetice? Ce spune fostul premier

Autor: A.N.
Publicat: 23/10/2019 | 22:27

Au tot existat, în ultima vreme, zvonuri conform cărora Viorica Dăncilă ar fi trecut pragul medicilor esteticieni. Ce a declarat fostul premier al României despre acest lucru.

Viorica Dăncilă a fost întrebată în cadrul vizitei sale la Botoșani dacă are operații estetice: ”După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”. Iar răspunsul fostului premier al României nu a întârziat să apară: ”Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, conform Digi24.

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în Suceava, că este singurul contracandidat care contează al actualului şef al statului, Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale, argumentând că toți ceilalți candidați ”au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru dărâmarea guvernului”.

“Sunt convinsă că contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă. Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar uitaţi-vă la toţi ceilalţi că au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru demiterea acestui guvern. Deci într-un fel s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat de ceea ce le-a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern”, a declarat Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Suceava.

Citește și...