Arthur de la Ceptura a dat anunţ la matrimoniale şi a vrut să se însoare! Ce a urmat, te va face să râzi cu lacrimi

Publicat: 18/08/2017 | 11:15

Arthur de la Ceptura a devenit cunoscut în momentul în care şi-a dărâmat casa pentru a construi în locul ei o discotecă. În timp ce se afla în tren, bărbatul a povestit o întâmplare amuzantă, când a decis să se însoare, însă nu avea cu cine, aşa că a dat anunţ la matrimoniale.

Am dat anunţ, am găsit o fată, era din Ploieşti, după ce am vorbit două săptămâni cu ea, a vrut să ne cunoaştem. Zis şi făcut, am cumpărat un buchet de flori, o cutie de bomboane, dar bani de drum nu mai aveam, cu ce să mă duc?! Ce maşină vine să te ia şi nu mai e nevoie să te aducă?! Singurele variante ar fi, or poliţia, ori ambulanţa. La ambulanţă trebuie să ai un motiv întemeiat, gata, ştiu! Am sunat la 112 şi am zis că am dureri abdominale (…) Când  am ajuns la ea, mi-am pus mâinile în cap, era o başoldină, strâmbă şi cocoşată şi fără dinţi în gură. Nu m-am ales decât cu plimbarea cu ambulanţa. I-am dat bomboanele, am închis ochii, am pupat-o şi am plecat.(…)”, povesteşte Arthur pasagerilor care se află în tren.

 

După ce l-au lăsat pe Arthur în grija bunicilor, părinţii lui s-au despărţit. Dacă despre mama nu mai ştie nimic, cu tatăl său a încercat să aibă o relaţie mai apropiată. Însă, fără rezultat. Tatăl său a făcut eforturi să-şi aducă băiatul pe calea cea bună, însă, el o luase deja pe o cale greşită după moartea bunicilor.

Citește și...