Ascuns în spatele unei perechi de ochelari fumurii, ”Bursucu” a negociat la sânge pentru două sacoşe de mărţişoare!

Publicat: 03/03/2017 | 00:00

Bursucu' este unul dintre cel mai simpatici coprezentatori de la noi, reuşind de fiecare dată să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor. Colegul lui Teo Trandafir este un bărbat glumeţ, spontan şi ambiţios, dar puţini ştiu că nu este deloc ”mână spartă” atunci când vine vorba despre bani. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu’, ştie cum să îşi amuze telespectatorii, iar oamenii îl îndrăgesc deoarece are întotdeauna glumele la el şi le transmite tuturor o stare de bine. Coprezentatorul nu duce lipsă de bani, dar nu obişnuieşte să îi cheltuiască fără rost.

Bursucu' a negociat la sânge pentru două sacoşe de mărţişoare.
Bursucu’ a negociat la sânge pentru două sacoşe de mărţişoare.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a fotografiat pe Bursucu’, în timp ce a cumpărat mărţişoare şi flori. În imagini, puteţi vedea că Adrian Cristea s-a ascuns în spatele unei perechi de ochelari fumurii şi a desfăşurat ”operaţiunea mărţişoare”! Bursucu’ nu a cumpărat primele ”atenţii” pe care le-a găsit, ci a studiat piaţa. Colegul lui Teo Trandafir a negociat la sânge cu o vânzătoare, a verificat şi alte preţuri pentru a fi sigur că face alegerea potrivită, iar apoi s-a întors şi a cumpărat două sacoşe de mărţişoare şi flori pentru a le oferi celor dragi.

Citește și...