Aspirina din ”Las Fierbinți” a făcut o criză de nervi! Ce le-a transmis spectatorilor care ronțăie chipsuri la teatru

Publicat: 08/04/2019 | 19:11
Aspirina din ”Las Fierbinți” a făcut o criză de nervi! Ce le-a transmis spectatorilor care ronțăie chipsuri la teatru

Sătulă de spectatorii care nu îi respectă munca, Aspirina din ”Las Fierbinți” a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook, în care îi ceartă pe cei care o deranjează în timpul interpretării.

Aspirina din ”Las Fierbinți” sau Mirela Oprișor, pe numele ei real, a luat atitudine după ce a trecut prin situații neplăcute cu spectatorii care vin la teatru să stea pe Facebook ori să ronțăie chipsuri, nicidecum să urmărească spectacolul și interpretarea actoricească.

Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele, nu! Avem seri mai bune, seri mai proaste. Muncești mult pentru un rol, în ziua spectacolului, nu este o zi obișnuită, nu mănânci, te aduni, te concentrezi, ai emoții. Vii la teatru și încerci să dăruiești omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învățat, o emoție, o stare, un gând, să plece mulțumit acasă. Dar atunci când ai în primul rând un domn care stă o oră și jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri sau alții care au impresia că sunt în sufragerie la ei acasă și comentează, nu prea mai ai cum să transmiți aceste lucruri. Știu că sunt probleme mai mari în țara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoși, să ne educăm cât de cât de cât, nu știu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniți la teatru nu mai veniți, dacă vă forțează soția să veniți, nu mai veniți!”, a transmis actrița.

Citește și...