Asta a fost nunta anului pentru interlopii din Romania! S-a mancat bivol la protap, iar cadoul Camatarilor a fost maxim!

Publicat: 23/08/2014 | 00:53

Cea mai periculoasa grupare interlopa din Moldova a sarbatorit “nunta anului” printre baietii rai, dupa ce unul dintre juniorii clanului Corduneanu s-a insurat. La petrecere a participat “crème de la crème” din lumea interlopa!

Cunoscuti mai degraba pentru faptele penale care i-au trimis de multe ori la puscarie, membrii clanului Corduneanu, din Iasi, cei mai celebri din Moldova, sunt campioni la petreceri maraton.

La fiecare arestare, fratii Corduneanu au fost adusi cu o armata de mascati
La fiecare arestare, fratii Corduneanu au fost adusi cu o armata de mascati

Au demonstrat asta la cel mai important eveniment al anului in lumea interlopilor, atunci cand unul dintre juniorii clanului, mai exact fiul lui Costel Corduneanu, (supranumit Imparatul Moldovei”) s-a casatorit si a organizat un chef unde s-au invartit sute de mii de euro.

La nunta au participat toti marii interlopi din Romania

Ca sa nu mai vorbim ca in parcare restaurantului de lux in care a avut loc evenimentul au parcat doar bolizi seria limitata!

Rochia cusuta cu fir de aur a miresei a fost poate cea mai nesemnificativa aroganta de la acest eveniment.

Minune a plecat burdusit de bani

Socrul mare, Costel Corduneanu a vrut sa aiba la nunta fiului sau cele mai alese bucate, iar musafirii au fost serviti cu sturion, somon si bivol la protap, udate cu sampanie fina.

La petrecere s-a pregatit un bivol la protap
La petrecere s-a pregatit un bivol la protap

Si in materie de muzica, ei l-au ales pe Adrian Minune sa fie amfitrion toata noaptea, care a fost bombardat cu bani pana a plecat din local.

Ginerele (stanga) a avut parte de o petrecere cu staif
Ginerele (stanga) a avut parte de o petrecere cu staif

Cand a venit randul cadourilor de nunta invitatii s-au “batut” in plicuri groase doldora de euro, dar au fost si prieteni ai Cordunenilor care au mirosit afinitatea mirelului catre aur si i-au cumparat bijuterii de zeci de mii de euro.

Nelson Mondialu a fost invitatd e onoare la nunta
Nelson Mondialu a fost invitatd e onoare la nunta

Fratii Nutu si Sile Camataru, apropiati ai Cordunenilor, i-au cumparat mirelului unul dintre cel mai scumpe cadouri, un ceas Rolex editie limitata.

In total, potrivit surselor Cancan.ro, nunta l-a costat pe Costel Corduneanu aproape 150.000 de euro. In acesti bani intrand inclusiv cazarea invitatilor la hotel de lux, pentru care s-a platit 140 de euro pe camera, dar si transportul cu taxiul si mesele, timp de doua zile, la restaurant.

Costel Corduneanu a fost socru mare si a avut sustinerea celor mai
Costel Corduneanu a fost socru mare si a avut sustinerea celor mai „puternici” prieteni

Citeste si Fratii Corduneanu fac senzatie la chefuri! Se intrec in “ploi de euro”. Vezi cum se arunca “smechereste” banii la lautari

Chef de trei zile si trei nopti! Clanul Cordunenilor a sarbatorit de Ziua Barbatului intr-un club de manele din Bucuresti!

(M.A.)
 

Citește și...