ASTA e cea mai tare declaratie de dragoste pe care a primit-o Alexandra Stan! “Te iubesc mai mult decat…”

Publicat: 11/03/2015 | 12:35
ASTA e cea mai tare declaratie de dragoste pe care a primit-o Alexandra Stan! “Te iubesc mai mult decat…”

Alexandra Stan este una din cele mai sexy si mai dorite vedete de la noi, motiv pentru care barbatii roiesc in jurul ei.

Acestia ii fac zilnic complimente cantaretei in mediul virtual, insa miercuri Alexandra a primit o declaratie de dragoste care a lasat-o masca. Blondina a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie care i-a incitat pe prietenii ei virtuali, chiar daca era imbracata.
“Soarele straluceste, vremea este frumoasa”, a scris artista, iar fanii au inceput sa comenteze. I-au spus cat de bine arata, cat de frumoasa si de sexy este , iar unii dintre acestia i-au zis cat de mult o iubesc. Insa, unul din prietenii virtuali ai Alexandrei, i-a facut o declaratie mai neobisnuita. “Te iubesc mai mult decat pizza”, a spus acesta.

Au fantezii cu blondina!

alexandra stan

Recent, artista a vrut sa-si satisfaca o curiozitate, asa ca i-a intrebat pe barbati ce fantezii au, iar acestia s-au dezlantuit. La scurt timp dupa ce blondina si-a intrebat prietenii de pe Facebook ce fantezii au, raspunsurile au inceput sa curga. Cantareata a postat si o fotografie sexy cu ea. “Cei mai multi barbati vor doua femei, insa eu vreau trei. Cu doua sa fac dragoste, iar a treia sa-mi spele masina”, a scris cineva. Un alt barbat i-a spus Alexandrei ca ea este fantezia, dar a avut si o solicitare. Sa fie imbracata in calugarita.

 

Citește și...