Asta e ultima fita in materie de design interior! O vedeta de la noi si-a instalat in bucatarie un…semafor! Cine e extravaganta!

Publicat: 16/05/2014 | 00:23
Asta e ultima fita in materie de design interior! O vedeta de la noi si-a instalat in bucatarie un…semafor! Cine e extravaganta!

Vedetele fac tot posibilul pentru a iesi din tipare si incearca sa fie cat mai originale cu putinta. Dj Wanda si-a cumparat de curand un apartament, intr-un complex rezidential din Capitala, pe care l-a amenajat dupa gustul sau extravagant. 

A stat multa vreme la hotel iar, intr-un final, s-a decis sa-si cumpere o casa. Dupa indelungi cautari, Dj Wanda si-a achizitionat un apartament intr-un complex rezidential din centrul Capitalei, si este tare mandra de el. L-a amenajat dupa gustul sau si a incercat sa fie cat mai originala cu putinta. Cu siguranta i-a iesit, caci a reusit performanta de a avea un semafor, chiar la ea in bucatarie.

dj wanda

“Ma pregateam sa-mi amenajez apartamentul cand am vazut acest semafor de vanzare intr-un targ vintage de la Londra. L-am intrebat pe vanzator daca este functional si mi-a aratat cum sa-l setez. L-am cumparat imediat si m-a costat doar 250 de lire. Este punctul de atractie al casei mele. Mai am montata in casa si o bara de traciuni unde fac antrenamente in fiecare dimineata”, a declarat Dj Wanda, pentru CANCAN.ro.

dj wanda

 

CITESTE SI

Secretul nestiut al lui DJ Wanda: are doi „copii” acasa!

Sa fie el cel care o „imblanzeste”? DJ Wanda, apropieri suspecte de un barbat, dupa o noapte euforica in club

Asa se mentine DJ Wanda in forma: „Sex si sport! Mancarea campionilor de dimineata!”. Cum s-a imbracat pentru a iesi la alergat


Se mentine cu sex si sport

Dj Wanda are un corp de invidiat iar barbatii viseaza la formele sale apetisante si nimeni nu-i da varsta pe care o are, respectiv 38 de ani.

Wanda
Wanda

Frumoasa bruneta a recunoscut ca-si mentine silueta cu ajutorul sportului, dar si al sexului. “Sex si sport, mancarea campionilor de dimineata”, spune vedeta, debordand de sinceritate.
 

F. Coman

Citește și...