Asta înseamnă să fii şmecher! Nepotul multi-milionar al lui Gigi Becali, păzit de un alai de ”bodyguarzi” la bancă

Publicat: 27/02/2017 | 00:00

Vasile Geambazi a devenit celebru datorită celei mai mari lovituri la ANRP. Bogătaşul se numără printre beneficiarii marii combinaţii de la Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Acesta a fost beneficiarul unei despăgubiri record, de 70 milioane de euro, pentru un teren de 28,5 ha din zona oraşului Voluntari, judeţul Ilfov.

De când i-au intrat milionele în cont, Geambazi arată ce înseamnă să fii şmecher. CANCAN.ro  l-a fotografiat pe nepotul multi-milionar al lui Gigi Becali, în timp ce era păzit de un alai de ”bodyguarzi” la bancă.

Bărbatul a apărut îmbrăcat la patru ace, ceea ce obişnuieşte foarte rar. Vasile Geambazi e genul de milionar în euro care până acum nu a pus preţ prea tare pe felul în care se îmbracă. Şi aici ne referim la costume, pentru că stil şi gust la haine are. ( Imagini rare cu patronul în acte de la Steaua- AICI ).

A primit cea de-a trei tranşă de la stat

Nepotul lui Gigi Becali a primit de la stat cea de-a treia tranşă  din suma de 70 de milioane de euro. Gigi Becali a confirmat acest lucru şi a spus că totul s-a făcut legal.

”Totul este legal, nepotul meu a intrat în posesia banilor în urma unei hotărâri judecătoreşti. S-a judecat timp de 10 ani şi a avut câştig de cauză”, a spus finanţatorul Stelei. ( Citeşte mai multe AICI ).

Citește și...