Asta schimbă tot! Alexandra și Luiza au fost duse în Spania pentru a deveni mame surogat pentru bogătași?!

Publicat: 17/08/2019 | 14:35
Asta schimbă tot! Alexandra și Luiza au fost duse în Spania pentru a deveni mame surogat pentru bogătași?!

O nouă ipoteză șocantă se alătură tuturor celorlalte lansate, până acum, în spațiul public. Crimele din Caracal au indus o adevărată isterie, oamenii fiind convinși că avem de-a face cu un criminal în serie care are mult mai multe victime la activ decât a declarat.

Deocamdată, se vorbește doar despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cele două adolescente pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis. Totuși, nu au fost descoperite probe decât în ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu, iar familia Luizei speră că aceasta ar mai putea fi în viață.

Noua ipoteză lansată este aceea că Luiza și Alexandra ar fi fost scoase din țară, de către membrii unei rețele de prostituție, pentru a deveni… mame surogat. Nu este o ipoteză ieșită din comun, cu atât mai mult cu cât, în anul 2012, procurorii DIICOT au fost puși în fața unei astfel de realități sumbre.

Minore care deveneau mame surogat

O rețea de trafic de carne vie racola minore… din Carcal, având ca scop nu numai prostituția, ci și pentru a le obliga pe nefericitele fete să devină mame surogat.

Elveția și Spania sunt doar două dintre țările unde ajungeau fetele, iar infractorii primea sume mari de bani în schimbul fetelor pe care le ofereau – între 30.000 și 50.000 euro pentru fiecare fată care devenea mamă surogat. Banii proveneau de la familiile bogate care apelau la fertilizarea in-vitro la clinicile de specialitate din Spania. Fetele din Caracal care au ajuns pe mâna acestor interlopi aveau între 14 și 18 ani. Liderul grupării a murit în închisoare în 2016, în condiții suspecte, informează wowbiz.ro.

Citește și...