Asu a dat jos 14 kilograme în mai puţin de două luni! Ce regim a ţinut manelistul

Publicat: 28/08/2017 | 11:46

Manelistul Asu a dat jos 14 kilograme în mai puţin de două luni. El a dezvăluit la TV regimul pe care l-a ţinut, care l-a ajutat să ajungă într-o formă fizică deosebită.

„Am slăbit 14 kilograme într-o lună jumate. Dimineaţa, la ora 10, mozzarella cu roşii cherry, la 12 250 grame ananas. La 2, peşte cod cu salată verde, la ora 4 un măr şi la ora 7 mămăligă cu brânză rasă”, a mărturisit Asu la Antena Stars.

Nu este primul regim pe care îl ţine manelistul. Asu a ţinut în urmă cu un an, timp de două săptămâni, dieta denumită „meniul gurmandului”. „Etapa unu: două săptămâni. Alimente admise: carne de orice fel, în orice cantitate, fiartă sau friptă, ouă în orice cantitate, fierte, grăsimi, slănină, costiţă, unt, margarină, maioneză, supă de carne – adică fierbi carnea de vită, pui puţină sare peste zeama aia de acolo şi o bei aşa -, brânză, telemea, caşcaval, orice fel de mezeluri, fără pâine, măzline, castraveţi, murături în afara celor puse cu zahăr, orice fel de condimente, muştar, apă la discreţie. Deci mâncăm numai carne, numai grăsimi, dar  fără salată, fără garnitură, fără păine două săptămâni. După, minim şase kilograme. Cine nu să intre pe pagina mea de facebook să-mi facă reclamaţie”, a povestit Asu, tot la Antena Stars.

Asu, pe numele său adevărat Alexandru Gabriel, este singurul manelist care a absolvit facultatea de psihologie.