Atac dur la adresa Claudiei Pavel! Iubitul Ancăi Surdu a reacţionat, după ce cântăreaţa i-a jignit iubita: “Cream mai…“

Publicat: 07/02/2018 | 15:49

Echipa Faimoşilor nu mai este atât de unită după ce au avut loc nominalizările de luni seara, membrii echipei roşii nu au fost de acord cu alegerile Ancăi Surdu şi Dianei Bulimar, care au propus-o spre eliminare pe Claudia Pavel.

Publicul a votat-o pe Claudia Pavel să părăsească competiţia, iar iubitul sportivei Ancăi Surdu a atacat-o, după ce aceasta i-ar fi jignit iubita. Cream mai vrea-n vacanta„, este mesajul lui Silviu Pască, iubitul sportivei Anca Surdu. 

Claudia Pavel, cunoscută publicului larg drept Cream, a răbufnit şi n-a mai ţinut cont de ce-i iese pe gură. Gestul colegelor sale au făcut-o să se enerveze teribil.

„Trebuie să ne asculţi măcar! Nu am făcut altceva decât să gândim logic! De ce? Pe mine mă surprinde treaba asta”, şi-a justificat Anca nominalizarea.

„Nu mai discut, pentru mine discuţia s-a încheiat. Deci îmi pare rău. Am stat o lângă voi o luna de zile şi voi aţi făcut asta. Pentru mine nu mai este nimic de zis. Chiar aşa tare şi-au dorit să mă nominalizere. Auzi la Didi, că n-a avut ce face. Ce handicapată. Când am auzit-o pe Anca nu-mi venea să cred. Şi pe Didi cu lacrimi în ochi. E clar că ele au vrut să mă voteze pe mine. Am încheiat orice discuţie. Nu mai există prietenie. Chiar sunt dezamăgită, şocată. Nu de faptul că am fost nominalizara, dar nu aşa. Cred că toată lumea a fost şocată de ce s-a întâmplat aseară”, a declarat Claudia Pavel indignată.

Citește și...