Atentie, blonda in copac! Andreea Balan a refuzat sa se dezbrace in Playboy, dar apare aproape goala in noul videoclip

Publicat: 16/08/2013 | 00:06

Osciland mereu intre genul "Nici dezbracat de tot, ca nu da bine la imagine" si genul "Sexy ca sa vindem", Andreea Balan a inclinat balanta spre partea a doua, special pentru noul ei videoclip.

Cum simtea nevoia unui nou videoclip, pentru ca nu mai aparuse pe piata de ceva vreme, Andreea Balan a filmat recent pentru o piesa in limba engleza, „Things U do 2 me”.

Andreea Balan

Anthony, fostul concurent de la „Vocea Romaniei”, care acum e in mare voga ca regizor de videoclipuri, i-a ales blondei un… copac in care sa isi cante melodia.

Andreea Balan

Andreea Balan

Tinuta transparenta a Andreei, la care s-a adaugat si vantul, stimulat si stimulant pentru voalurile fine, au facut-o pe cantareata sa ramana aproape in sanii goi, pentru ca bretelele abia o mai acopereau.

Andreea Balan

Andreea Balan

Mai mult, intr-un alt cadru, aceeasi rochie i s-a urcat in cap Balancei, iar chiloteii negri au fost deliciul intregii echipe de filmare.

Andreea Balan

 

Entuziasmul nu a scazut insa nici mai tarziu, cand, desi ploua, sufla vantul rece si probabil apa era sloi, Andreea a filmat in costum de baie in piscina.

D.B.

 

Citește și...