Atenţie, imagini nerecomandate cardiacilor! MARGHERITA de la CLEJANI, apariţie topless de infarct, pe litoral!

Publicat: 19/06/2017 | 15:04

Dacă în 2016 Margherita era extrem de deschisă în a-şi etala trupul la plajă şi miza pe sâni, anul acesta focoasa brunetă a devenit ceva mai rezervată, alegând să-şi etaleze posteriorul bombat.

 

Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani face furori pe oriunde se ducea, la TV, la vreun eveniment monden, iar bărbaţii ar face orice să o vadă măcar o dată dezbăcată.

În urmă cu un an, Margherita a profitat din plin de căldura insuportabilă de afară şi, conştientă de atuurile sale fizice, fata Clejanilor a renunţat imediat la sutienul costumului de baie şi s-a întins pe un şezlong cu sânii la vedere. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 în România, a fost acolo şi i-a fotografiat silicoanele în toată splendoarea lor.

Bărbaţii au salivat la apariţia Margheritei!
Bărbaţii au salivat la apariţia Margheritei!

Margherita s-a făcut cunoscută în lumea muzicii de petrecere în urmă cu câţiva ani, reuşind să atragă atenţia asupra ei datorită talentului şi frumuseţii sale. Are numeroşi fani pe care i-a cucerit prin muzica sa, a apărut la numeroase emisiuni alături de familia ei. Deşi nu este de mult timp în lumea muzicii, a reuşit să se facă remarcată foarte repede.

(Georgiana Laciu)

Citește și...