Atenţie! Imagini şocante. Celebrul manelist a ajuns de nerecunoscut. L-am găsit pe ”Rege”! Avem primele imagini cu Florin Salam după ce întreaga Românie l-a declarat dispărut

Publicat: 23/11/2017 | 00:00

După ce întreaga Românie l-a dat dispărut, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă fotografii exclusive cu "Regele" Florin Salam. Din nefericire pentru fanii celebrului manelist, Florin este de nerecunoscut şi nu pare deloc într-o formă fizică bună, imaginile fiind îngrijorătoare. (CITEŞTE ŞI: Betty Salam, anunţul făcut după ce logodnicului ei a fost operat în mare secret: "Intervenţia avută nu...")

Cu toate că Florin Salam a decis în vară să se retragă din muzică, manelistul afişează acum o mină obosită şi pare să traverseze o perioadă deloc de invidiat. După cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, artistul a fost singur la cumpărături, cărând o plasă cu diverse produse. Nici starea sufletească a lui Florin Salam nu pare extrem de bună, manelistul mergând cu capul în jos, îngândurat, semn că ar fi preocupat de ceva.

Florin Salam a luat în vară o hotărâre-şoc pentru fanii săi, aceea de a se retrage din muzică. Anunţul radical a fost făcut chiar de Puiu Iordache, managerul manelistului şi prietenul său vechi. „Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc. Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i interesează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente”, declara Puiu Iordache, impresarul manelistului. (CITEŞTE ŞI: Florin Salam, implicat într-un dosar de proxenetism: „Vezi că te vrea să-i fii companie în seara asta”)

A dispărut fără urmă după ce a decis să se retragă

După ce a luat decizia de a se retrage din muzică, Florin Salam a evitat apariţiile publice. Faptul că nu a mai fost văzut a dus la naşterea mai multor ipoteze. S-a spus ba că este grav bolnav, ba că are interdicţie de la interlopi, ba că a câştigat un milion de euro la ruletă şi pleacă din ţară!

Manelistul a mers cu capul în jos, părând supărat şi preocupat de ceva
Manelistul a mers cu capul în jos, părând supărat şi preocupat de ceva

Problemele de sănătate ale lui Florin Salam au fost confirmate de fiica lui, Betty, însă ea a susţinut că necazurile ţin de trecut. „Tatăl meu este acum bine, sănătos, nu se află în spital. Au fost probleme în trecut, dar în prezent este OK. Decizia de a nu mai cânta îi aparţine lui în totalitate!”, declara Betty Salam în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: Imagini de infarct cu dansatoarea preferată a lui Florin Salam. Cum s-a pozat)
 

Florin Salam se pregăteşte pentru căsătoria fiicei sale

Pentru Florin Salam urmează anul viitor un eveniment foarte important. Fiica lui, Betty, se va mărita cu alesul inimii ei, Cătălin Vişănescu, cei doi fiind logodiţi.

Cununia civilă a fost deja fixată, urmând să aibă loc pe 28 august 2018. Cătălin a cerut-o de soţie pe Betty pe 11 septembrie. Nunta va fi un eveniment cu siguranţă fastuos, fiind aşteptaţi foarte mulţi invitaţi, iar, mai mult ca sigur, cei mai cunoscuţi manelişti vor cânta la eveniment.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...