Au dat lovitura sau…?! Au pierdut casa în instanţă, dar… Simona Pătruleasa & soţul şi-au luat maşină de 120.000 de euro!

Publicat: 30/06/2017 | 00:00

La opt luni de când instanţa i-a lăsat fără locuinţă, Simona Pătruleasa şi soţul ei, Sabin Iovanof, şi-au făcut un cadou extrem de costisitor pentru situaţia în care se află. Cuplul şi-a cumpărat recent, spre surprinderea generală, un superb Porsche Cayenne în valoare de 120.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi şi bolidul. (VEZI ŞI: Idila cu ”Perversul de la grădiniţă” i-a adus mari neplăceri campioanei. A „ruinat-o” dragostea!)

Simona Pătruleasa s-a căsătorit în 2009 cu Sabin Ivanof, pe Insula Capri, într-un decor de vis. La scurt timp, însă, a izbucnit criza imobiliară, iar bărbatul a început să aibă grave probleme financiare. Mai mult, cearta cu Ştefan Bănică Jr., partenerul său de afaceri, alături de care a construit un bloc de locuinţe de lux, l-a adus pe Sabin Ivanof în sapă de lemn.

Cei doi au început o luptă surdă în instanţă, iar soţul Simonei Pătruleasa s-a ales cu poprire pe conturi. Mai mult, în toamna anului trecut, vedeta Kanal D şi omul de afaceri au pierdut un apartament în valoare de 165.800 de euro, ca urmare a unor datorii acumulate de Sabin Ivanof către o firmă cu care a avut relaţii de afaceri. (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

În aceste condiţii, Simona Pătruleasa, Sabin Ivanof şi fetiţa lor ar fi trăit, pentru o bună perioadă, doar din salariul pe care ştirista îl încasa de la postul de televiziune. Mai mult, cuplul a umblat prin oraş cu o Dacia Logan, departe de viaţa luxoasă cu care au fost obişnuiţi cei doi în trecut, când întorceau banii cu lopata. Soarele a răsărit, însă, surprinzător pe strada soţilor Ivanof.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi la cumpărături. Surprinzător, dacă ţinem cont de situaţia lor financiară, Sabin şi Simona au venit la piaţă, în zona Floreasca, la bordul unui superb Porsche Cayenne în valoare de nu mai puţin de 120.000 de euro. Rămâne un mister cum şi-a permis cuplul să-şi cumpere un asemenea bolid dacă ţinem cont de problemele cu banii pe care le avea cu foarte puţin timp în urmă.

După ce au parcat regulamentar maşina, cei doi au plecat împreună, pe jos, la piaţă. Au cumpărat de acolo strictul necesar, iar de transportul sacoşelor până la Porsche s-a ocupat Sabin. Alături de el s-a aflat, tot timpul, Simona. Aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cei doi au fost foarte relaxaţi şi nu au părut deloc afectaţi de problemele financiare cu care se confruntau de curând. (CITEŞTE ŞI: SIMONA PĂTRULEASA, în doliu. ”S-a stins din viaţă”)

Citește și...