Au fost daţi afară din avion pentru că au iscat un scandal monstru! Femeia a aflat că soţul o înşală chiar când plecau în vacanţă şi a luat-o razna sub privirile îngrozite ale pasagerilor

Publicat: 08/11/2017 | 15:22

Un cuplu se îndrepta spre locul de vacanţă mult visat. Cei doi se aflau pe locurile lor din avion şi se relaxau, urmând să ajungă în Bali pentru mai multe zile.

Doar că acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar pilotul avionului de la compania Qatar în care se aflau cei doi a decis o oprire de urgenţă, imediat ce s-a iscat un scandal monstru. Din câte se pare, femeia a descoperit că e înşelată de către partenerul său chiar când erau în drum spre vacanţa lor e vis.

Avionul avea ca rută Doha – Bali, fiind un zbor de zece ore. Cum soţul ei dormea, femeia originară din Iran a decis să îi ia smartphone-ul partenerului său şi să îşl deblocheze. Pentru că telefonul era securizat cu amprentă, ea a apăsat degetul bărbatului pe ecranul dispozitivului după care i-a citit mesajele acestuia.

Aşa a aflat că e înşelată şi fiind cât se poate de furioasă a început să îşi lovească soţul şi să ţipe. Chit că membrii echipajului de zbor au intervenit imediat, femeia nu s-a calmat, aşa că pilotul a decis să aterizeze de urgenţă la Chennai, un oraş din sudul Indiei. Cuplul se afla şi alături de copilul lor, în clipa în care au fost escortaţi afară din aparatul de zbor.

Mai mult, după ce şi-au petrecut o zi întreagă pe aeroportul din India, autorităţile au decis că nu vor lua nicio măsură împotriva lor şi au fost lăsaţi liberi să plece, notează independent.co.uk. Totodată, când a început să îşi certe soţul, femeia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și...