Au fost rivale in tinerete, acum ambele sunt putred de bogate.Vezi ce averi au reusit sa stranga Ionela Prodan si Maria Ciobanu!

Publicat: 06/07/2013 | 16:26

S-au luptat inca din tinerete pentru titlul de cea mai buna interpreta de muzica populara din Romania, insa anii a facut dreptate amandurora. Acum, Maria Ciobanu si Ionela Prodan sunt doua artiste putred de bogate, ce au averi de cateva milioane de euro.

Asa arau Maria Ciobanu si Ionelaa Prodan in tinerete
Asa arau Maria Ciobanu si Ionelaa Prodan in tinerete

Frumusetea, dar si calitatile vocale le-a transformat inca din tinere pe Maria Ciobanu si pe Ionela Prodan, in rivale. Nu s-au razboit niciodata direct, dar in lumea muzicii populare a fost mereu binecunoscut faptul ca cele doua nu s-au simpatizat niciodata.

maria Ciobanu

Acum insa, dupa mai bine de 40 de ani de cariera, atat Maria Ciobanu, cat si Ionela Prodan sunt considerate cele mai valoroase artiste de muzica populara din Romania, reusit totodata sa stranga averi impresionante din concerte si albume vandute.

Totul a avut insa si un pret. Maria si Ionela au pus familia pe planul doi si si-au inchinat intreaga viata muzicii.

Maria Ciobanu arata mult mai bine in ultima vreme
Maria Ciobanu arata mult mai bine in ultima vreme

Au ramas insa cu cateva milioane de euro. In prezent, Maria Ciobanu detine trei vile luxoase in Bucuresti si cateva terenuri, insa averea sa, ce se ridica la peste 2 milioane de euro a impartit-o deja copiilor sau. Acelasi lucru l-a facut si Ionela Prodan. Artista are doua apartamente de lux in Lox Angeles, estimate la 1, 5 milioane de euro, doua vile in Bucuresti si cateva terenuri valoaroase.

Ionela Prodan

La aceste proprietati se mai adauga conturile bancare, bijuteriile si tablourile. De asemenea, exista voci care spun ca vestimentatia Ionelei Prodan se ridica la peste 500 de mii de euro.

 

Claudia Balan

Citește și...