Au ieşit la iveală noi detalii despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER! Anunţul făcut de managerul campionului de Formula 1

Publicat: 09/10/2017 | 14:07

Campionul mondial de Formula 1 se află ţintuit la pat de aproape patru ani, iar recent managerul acestuia a făcut mai multe declaraţii care cu siguranţă îi vor bucura pe fani.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher a dar recent un indiciu despre starea de sănătate a campionului mondial. Potrivit presei germane, acesta ar fi început încet să îşi revină, spre bucuria familiei. Momentul în care femeia a făcut declaraţiile a coincis cu anunţul că va fi inaugurat un muzeu dedicat lui Michael Schumacher. Acolo vor fi expuse mai multe modele de maşini pe care „Schumi” le-a condus, dar şi căşti pe care el le-a purtat în timpul curselor.

Nu numai atât, pentru că rapid a apărut şi informaţia că cel care a stat la baza acestei decizii ca muzeul să fie deschis ar fi fost chiar sportivul. „În toţi anii în care a fost activ şi a concurat, Michael şi-a păstrat majoritatea maşinilor, echipamentul folosit, dar şi căştile. Mereu am vrut ca acestea să fie expuse şi ca publicul să se poată bucura de ele”, a spus Sabine Kehm, potrivit mirror.co.uk.

Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Sportivul s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască. După ce a fost tratat la Grenoble şi la Lausanne, Schumacher s-a întors acasă, în septembrie 2014, în proprietatea din Elveţia (localitatea Gland, pe malul lacului Geneva) şi de atunci se cunosc foarte puţine despre starea sa de sănătate. De asemenea, la un moment dat a apărut şi zvonul că acesta s-ar fi ridicat din pat, dar informaţia a fost rapid dezminţită de către familia sportivului.

Citește și...