Au murit impreuna! Sfarsitul tragic al unei frumoase povesti de iubire

Publicat: 01/11/2015 | 00:32

La numai 24 de ore de la tragedia din clubul Colectiv, bilantul victimelor decedate se ridica la 27. Printre ei s afla si doi tineri arhitecti. CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei.

Au fost uniti de o dragoste imensa, dar si de pasiunea pentru arhitectura. Aveau o relatie de cativa ani si planuri marete. Isi doreau sa se casatoreasca sis a aiba un copil. Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala. Mihai se afla in club pentru ca facea parte din trupa care a sustinut concertul din acea seara.Iubita lui facea si ea parte din stuff-ul tehnic, aflandu-se chiar in spatele scenei. In momentul in care a izbucnit incendiul, cantaretul i-a cerut iubiei sale sa iasa sa iasa de urgenta din club.

colectiv

Catalina, considerata o arhitecta de exceptie, aflata la inceput de cariera, s-a indreptat catre usile de acces, insa, pana a iesit afara, a fost calcata in picioare de alte persoane. La un moment dat, ea a reusit sa iasa si sa se salveze.


Impreuna pana la moarte!

Mihai si iubita lui
Mihai si iubita lui

Insa, vazand ca iubitul ei nu iese, fata a recurs la un gest extrem, care a costat-o viata:” Cand a ajuns afara, a inceput sa urle dupa iubitul ei, Mihai, chitaristul trupei “Godbye to Gravity”. A asteptat vreo cinci minute, iar atunci cand a observant ca el nu mai iese, a intrat inapoi in club, desi acolo totul ardea. Si dusa a fost, nu a mai iesit. Am tot sperat sa iasa, am serat ca poate a iesit si nu am vazut-o. Mai apoi am gasit-o pe listele celor morti de la INML si am aflat ca a fost scoasa de jandarmi moarta, carbonizata, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Este de nerecunoscut”, ne-a marturisit un apropiat.

stiri

Catalina si-a iubit partenerul mai presus de propria viata. Nu si-a putut imagina viitorul fara el, asa ca a facut tot ceea ce a putut pentru a-l salva, fara sa ii pese de propria viata. Tatal Catalinei a ajuns sambata dimineata la INML, iar scenele par desprinde dintr-un film de groaza:”Doamne, ieri aveam o fiica architect, o frumusete de fata. Astazi este doar un numar pe o hartie. Vor sa imi dea inapoi un morman de carne vie”, a declarat barbatul televiziunilor, in timp ce siroaie de lacrimi ii curgeau pe fata.

Andreea Negoita
 

Citește și...