Au trecut 5 ani de când Monica Davidescu s-a accidentat grav la ”Dansez”, dar… Aurelian Temişan: ”Soţia mea n-a primit nici până azi vreo despăgubire de la PROTV!”

Publicat: 14/03/2017 | 01:01

În urmă cu cinci ani de zile, Monica Davidescu trecea de la extaz la o agonie cumplită, după ce s-a accidentat grav în timpul repetiţiilor de la “Dansez pentru tine”, acolo unde se înscrisese pentru a-l ajuta pe tânărul George Boghian. Deşi a cerut daune din partea celor din trust, fiindcă nu doar că a investit sume foarte mari în operaţie şi tratament, ci va trebui să facă şi şedinţe de recuperare pentru tot restul vieţii, ca să îşi poată menţine genunchii într-o stare aproape normală de funcţionare, Monica Davidescu nu a văzut nici un bănuţ până în ziua de azi, aşa cum a declarat soţul ei, Aurelian Temişan, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România: ”Soţia mea n-a primit nici până azi vreo despăgubire de la PROTV!”. „Cred că dacă primea ceva soţia mea, aflam până acum”, a adăugat acesta, făcând cu amar puţin haz de necazul care a lovit-o crunt pe Monica Davidescu. (detalii AICI)

În timpul repetiţiilor, după ce-a căzut, iar partenerul său a aterizat fix peste ea, Monica Davidescu a primit un diagnostic groaznic: ruptură de menisc, de ligament colateral şi de ligamente încrucişate. Pe înţelesul tuturor, şi-a distrus iremediabil genunchii. A urmat o perioadă cumplită şi dificilă de recuperare, aşa cum mărturisise chiar ea la acea vreme, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: „Este cel mai greu rol din întreaga mea viaţă, cel pe care îl fac acum. Lucrez la recuperare de două luni, după ce cinci săptămâni nu am pus piciorul în pământ. Sunt atât de obosită, cu greu trag de mine. Sunt foarte speriată de faptul că nu-mi pot recupera în totalitate piciorul”. (detalii AICI)

Acesta a fost momentul teribilei accidentări de la
Acesta a fost momentul teribilei accidentări de la „Dansez pentru tine”, din cauza căreia Monica Davidescu va avea de suferit pentru tot restul vieţii.

Actriţa s-a decis să-şi caute dreptatea în instanţă, după ce a cheltuit din buzunarul propriu sume impresionante, iar anul trecut, în luna aprilie, Monica Davidescu a obţinut o primă victorie în justiţie, fiindcă s-a decis că PRO TV trebuie să îi acorde daune în valoare de 25.000 de euro, însă trustul a contestat în instanţă această hotărâre, iar apoi a încercat să evite într-un alt mod plata sumei, după ce a pretins că firma căreia ar trebui să i se ceară daune este, de fapt, o altă companie, care nu ar fi fost inclusă la acea vreme în trustul MediaPRO. Adevărul însă este cu totul altul: în momentul în care Monica Davidescu a suferit teribilul accident entitatea juridică responsabilă de organizarea show-ului “Dansez pentru tine” – MediaPRO Entertainment – aparţinea încă de PRO TV SRL, fiind înstrăinată de CME (compania mamă a PRO TV) tocmai în anul 2015! Aşadar, Monica Davidescu avea tot dreptul de a le cere acestora daunele în instanţă, lucru confirmat şi de decizia magistraţilor, dar cei din televiziune nu i-au dat nici până acum vreun leu din suma câştigată de aceasta în proces.

Citește și...