Au trecut 7 luni de la dispariţia fotbalistului. Soţia lui Marius Lăcătuş, despre jurământul făcut la mormânt: ”Din păcate, nu…”

Publicat: 22/06/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Mariana, soţia lui Marius Lăcătuş, nu a reuşit să recupereze cei 40.000 de euro pe care Anton şi Georgiana Doboş i-ar datora familiei Prodan. (CITEŞTE ŞI: ”Licinia are datoria morală să…” Văduva lui Didi Prodan intră în război cu FRF-ul lui Burleanu!)

Daniel Prodan s-a stins fulgerător, pe 16 noiembrie 2016, la doar 44 de ani. Fostul component al “Generaţiei de Aur” a murit cu o mare durere în suflet. De-a lungul vieţii, a fost umilit şi batjocorit incredibil de către oameni pe care îi considera “fraţi”.

Daniel Prodan şi Anton Doboş au fost legaţi de o prietenie strânsă, care a început în perioada în care erau colegi la Steaua. Toni a suferit, în 2008, un grav accident de circulaţie, iar medicii erau sceptici în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Georgiana, soţia lui s-ar fi dus la Didi şi i-ar fi cerut toţi banii cash pe care îi avea în casă. (VEZI AICI: Imagini rare cu HAGI, GICĂ POPESCU şi regretatul DIDI PRODAN. Au fost ţinuţi pe-un aeroport precum infractorii)

Suflet mare, Prodan i-ar fi dat, fără să ezite, 40.000 de euro. A mers pe încredere. Din fericire, Toni şi-a revenit, iar Didi, după un timp, a abordat-o pe Georgiana. Încerca să recupereze măcar o parte din bani. “Nu mi-ai dat niciun nimic! Ce vrei de la mine?”, ar fi fost reacţia femeii.

Circulă zvonul că banii ar fi fost folosiţi de Georgiana în alt scop, nu pentru operaţia şi recuperarea soţului. A fost momentul în care Prodan a rupt relaţia cu Doboş. Didi a uitat de bani şi şi-a continuat viaţa. Până la finalul anului trecut, când a suferit infarctul care i-a fost fatal. (CITEŞTE ŞI: DANIEL PRODAN a fost înmormântat. Numeroşi oameni din fotbal şi-au luat rămas-bun de la fostul tricolor)

La înmormântare, Toni şi Georgiana au fost şi ei prezenţi, dar au stat retraşi. De altfel, Doboş nici nu s-a apropiat de coşciugul lui Prodan. Licinia, soţia lui Didi, era devastată. Alături de ea a fost tot timpul Mariana, soţia lui Marius Lăcătuş. Consoarta “Fiarei” a făcut chiar şi o promisiune: “Dragă Lici, voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi cu împrumut”.

Au trecut şapte luni de la dispariţia lui Daniel Prodan. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Mariana Lăcătuş pentru a afla dacă femeia a reuşit să-şi după la îndeplinire promisiunea. Dezvăluirile ei sunt incredibile. Soţii Doboş sunt de negăsit, au plecat din Bucureşti, însă soţia “Fiarei” nu se dă bătută.

“Din păcate, nu am reuşit să recuperez nimic. Păi s-au mutat la Timişoara. Nu am reuşit să iau legătura cu familia Doboş nici telefonic, nici prin apropiaţi. Dar nu o să mă las, nu cedez. Am făcut o promisiune şi voi face tot posibilul să mă ţin de cuvânt. O datorie trebuie plătită. Ăştia sunt oamenii, ce poţi să le faci? Soţiei lui Didi îi este foarte greu, nu-ţi revii aşa uşor din şoc. Are doi copii şi se concentrează pe creşterea lor”, a spus Mariana Lăcătuş pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Rămâne de văzut dacă încercările repetate ale soţiei “Fiarei” de a face dreptate vor avea succes. De precizat că Anton şi Georgiana Doboş ar datora 15.000 de euro şi familiei Lăcătuş. Banii ar fi fost luaţi tot de nevasta lui Toni, la fel ca şi în cazul lui Didi. (VEZI ŞI: DANIEL PRODAN a primit o lovitură „la temelie“ chiar de la familia unui foarte bun prieten! Suma pe care a pierdut-o astfel e colosală!)

Citește și...