Au trecut trei luni de la operaţie, dar… Monica Anghel e chinuită de dureri! Avem imaginile suferinţei…

Publicat: 07/10/2017 | 00:00

Monica Anghel a avut parte de mari emoţii în vara acestui an, când a suferit o operaţie în zona coloanei. Vedeta avea dureri de mai mulţi ani, drept pentru care făcea fizioterapie, în speranţa că va scăpa de bisturiu. Calvarul nu s-a sfârşit, însă, nici acum pentru marea artistă. (VEZI ŞI: Monica Anghel şi-a povestit drama! "Puteam să nu mai merg niciodată")

Au trecut trei luni de la intervenţia chirurgicală, dar cântăreaţa încă e chinuită de dureri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată imaginile suferinţei Monicăi Anghel, care a început, de curând, să facă kinetoterapie. Se pare că recuperarea este una dureroasă şi va dura o lungă perioadă de timp.

Monica Anghel are dificultăţi inclusiv în a coborî din maşină, mişcarea provocându-i suferinţă, mai ales după ce a stat mai mult pe scaunul şoferului. Artista se dă jos din automobil cu încetinitorul, iar grimasele de chipul ei spun totul despre durerea pe care o suportă, bărbăteşte. Cântăreaţa trece prin acelaşi chin şi când se urcă înapoi la volan, după cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Monica Anghel: „Înainte să ajung la clinică, era să clachez”

Dacă nu mă operam atunci, probabil că nu aş mai fi putut să merg niciodată. Am început recuperarea de zece zile. A fost o operaţie extrem de dificilă şi o să mai dureze până o să fiu eu însămi. Trebuie, în primul rând să reînvăţ să merg corect, să am echilibru. Am început şi să slăbesc. Operaţia practic mă obligă să mai dau nişte kilograme jos. Dacă vreau ceva, am voinţă. Mai am şi momentele mele. De exemplu, înainte să să ajung aici la clinică, era să clachez„, a mărturisit Monica Anghel.

Artista a mai spus că s-a ales cu hernie din cauza unui berbec de 60 de kilograme, pe care s-a chinuit să-l pregătească pentru musafiri. Durerile au lovit-o instantaneu şi au coborât până la laba piciorului, dar nu a mers la Urgenţă. Ulterior, au văzut-o trei doctori neurologi şi toţi i-au spus că trebuie să se opereze. (CITEŞTE ŞI: Monica Anghel, imagini cu operaţia suferită la spate: ”Am slăbit, dar vreau să urc pe scenă într-o formă bună!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...