Avem detalii despre cum s-a încheiat noaptea… BRomania & sexy-prezentatoarea de la Antenă au dansat erotic până la 3 dimineaţa!

Publicat: 14/02/2018 | 00:00

Matei Dima, alias BRomania, celebrul artist de stand-up comedy, pare să aibă succes la femeile frumoase şi în viaţa reală, nu numai pe scenă sau în filmuleţele amuzante pe care le promovează pe reţelele de socializare. Asta pentru că Matei şi-a petrecut sfârşitul de săptămână extrem de agreabil, în compania unei bombe sexy de la noi. Ai fi zis chiar că e noua cucerire a celui mai cunoscut personaj jucat de BRomania, dar lucrurile sunt un pic mai complicate...   CANCAN,ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă toată povestea. (VEZI ŞI: Dulce împăcare! Ipostaza intimă în care au fost surprinşi Laura Giurcanu şi Bromania, după ce bruneta a anunţat despărţirea)

Cei care au fost in Seva la sfârşitul săptămânii trecute au avut surpriza să-l vadă pe Matei Dima într-o ipostază în care nu prea e zărit în public, adică… fascinat de prezenţa unei tipe extrem de atrăgătoare! Matei nu şi-a putut lua privirile, dar nici mâinile, pentru că a dansat “apasat” toată noaptea cu una din cele mai sexy prezentatoare de la noi, Andra Trandaş.

Bruneta nu a părut să-i respingă avansurile, dar, cu certitudine, a trasat o linie, pentru că totul a mers până la… sărut, astfel că nu se poate spune că Matei Dima ar avea o relaţie cu sexy-prezentatoarea… Nu că nu ar fi arătat că îşi doreşte asta, dar, emoţional, Andra Trandaş nu pare să fie disponibilă, după evenimentele recente.

(CITEŞTE ŞI: VIDEO / Andra Trandaş, vacanţă fierbinte cu iubitul! Ştirista de la Antenă a făcut furori la plajă într-un costum de baie minuscul )

N-a fost să fie…

BRomania pare să fie, însă, un băiat sensibil şi a înţeles-o. Andra a venit cu un grup de prieteni, iar Matei i-a dat târcoale tot timpul. Către orele 3 ale dimineţii, distracţia s-a mutat la Nuba şi a ţinut până în zori, când toată lumea era deja epuizată. Era momentul despărţirii, şi fiecare a pornit spre casa lui. Ea, cu prietenele cu care venise, iar el… singur. Ciudat de singur, alimentând parca zvonuri din ce în ce mai insistente, despre care vom reveni.

Nu a fost cu noroc nici de data asta pentru artistul de stand-up comedy, care nu se poate lăuda nici până acum cu o iubită stabilă. Sau măcar cu una şi nestabila. Sigur, are o grămadă de admiratoare dispuse să petreacă cu el o noapte, dar poate nu şi să-i prepare omleta dimineaţa… (VEZI ŞI: I-a dat papucii Andrei Trandaş, iar acum a apărut la ziua Deliei cu fosta iubită! Costi Alecu s-a ”împăcat” cu Ioana Daniela Petrişor)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...