Avem imagini cu el în acţiune! Cum îşi seduce clientele fostul ginere a lui Băsescu

Publicat: 19/03/2017 | 20:02

Bodo de la Proconsul, pe numele său real, Bogdan Marin, a avut o viaţă amoroasă tumultoasă. Artistul a fost căsătorit de patru ori, iar a treia mireasă a fost Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui României. Cei doi au divorţat în 2006, iar solistul trupei Proconsul şi-a refăcut viaţa în 2007 cu o tânără pe nume Loredana, pe care doi ani mai târziu a luat-o şi de soţie.

Cei doi se înţeleg foarte bine, dar atunci când soţia lui nu este prin preajmă, artistul are grijă de afacerea sa. CANCAN.ro, site –ul nr 1 din România, l-a fotografiat pe fostul ginere a lui Băsescu, în timp ce îşi ‘’vrăjea‘’  clientele. Cântăreţul se ocupă de îndeaproape de afacerile sale, ştie cum să îşi atragă clienţii, dar mai important, ştie şi cum să îi păstreze.

Bodo se află pe terasa restaurantului pe care îl deţine şi poartă o conversaţie cu două dintre clientele care se află în localul său. Anii au trecut, iar asta se vede pe chipul lui, desi are doar 48 de ani, se pare că viaţa de artist şi-a pus amprenta asupra înfăţişării solistului.

Bodo şi Loredana au înfiiat doi copii

Bodo şi soţia sa, Loredana, încearcă de ani buni să facă un copil, însă nu au reuşit până acum. Dornici să devină părinţi, cei doi au luat în grijă doi copii de la un centru de plasament, pe care i-a înfiat definitiv.

Chiar dacă Loredana nu a rămas însărcinată până acum, se pare că dorinţa lui Bodo de a deveni tată s-a împlinit. De mai bine de doi ani, solistul trupei Proconsul se bucură de prezenţa a doi băieţi mici, cărora încearcă să le ofere o viaţă mai bună.

Micuţii în vârstă de patru ani şi, respectiv, cinci ani, provin dintr-o familie fără posibilităţi financiare, iar cei doi soţi au fost impresionaţi de ei şi de povestea lor şi fac tot ce le stă în putere pentru a nu le lipsi nimic. Copiii locuiesc la ei în casă şi se bucură de toată atenţia, educaţia şi răsfăţul din partea celor doi părinţi adoptivi, care încearcă să îi crească aşa cum ştiu ei cel mai bine. ( Vezi AICI poze cu cei doi copii )

Citește și...