Loading the player...

Vladimir Drăghia a renunţat la burlăcie şi s-a făcut bărbat de casă! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit la o ieşire în oraş cu iubita lui, iar gesturile pe care le-a făcut arată cât de mult o preţuieşte pe mama viitorului său bebeluş. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Vladimir Drăghia se pregăteşte să devină tătic! Fostul ”Burlac” a dat uitării vremea în care avea femeile la picioare şi s-a făcut băiat de casă.

Iubita lui Drăghia şi-a mângâiat burtica de gravidă, aşteptând în faţa localului
Iubita lui Drăghia şi-a mângâiat burtica de gravidă, aşteptând în faţa localului


CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini cu "Burlacul” la o ieşire în oraş cu mama viitorului său copilaş. Vladimir Drăghia este un adevărat cavaler şi are grijă de iubita sa, pe care nu o scapă din ochi nicio clipă.

La finalul serii petrecute în oraş, Drăghia şi viitoarea mămică au fost nevoiţi să aştepte câteva minute în faţa localului. Tânăra a profitat de pauză şi şi-a mângâiat burtica de gravidă tot timpul. Pentru a mai ”îndulci” aşteptarea, Vladimir Drăghia şi-a tras iubita la piept, a mângâiat-o pe păr şi i-a dat un pupic călduros, arătându-i, tandru, cât de mult o iubeşte şi o preţuieşte. (VEZI ŞI: E deja suspect. Musculosul Drăghia îşi ascunde public relaţia cu puştoaica!)

Pentru a mai ”îndulci” aşteptarea, Vladimir Drăghia şi-a strâns iubita la piep
Pentru a mai ”îndulci” aşteptarea, Vladimir Drăghia şi-a strâns iubita la piep


Vladimir Drăghia a devenit celebru odată cu participarea la emisiunea ”Burlacul”

Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din România, a devenit celebru după ce a participat la emisiunea ”Burlacul”. Relaţia cu tânăra care îi va dărui un copil a început în 2016. În trecut, Drăghia a avut o relaţie cu Augusta Lazarov, cea care l-a propus pentru show-ul "Burlacul“.

Înainte de a fi actor, a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive nu a reuşit să urmeze cursurile, aşa că s-a decis să meargă în Italia să încarce tiruri, la negru. După o jumătate de an, când s-a întors în Bucureşti, la facultate, a obţinut un rol în telenovela "Vocea inimii“, a apărut în zeci de reclame şi în spoturi îndrăzneţe. (CITEŞTE ŞI: Dosar penal pentru burlacul Vladimir Drăghia! Cum l-au prins politiştii, noaptea, la Mamaia!)

Citeste despre:vladimir draghia, vladimir draghia copil, vladimir draghia iubita


Share On Facebook